Journal format til aktion på Amager, sommer 2021

nye læringsformer – aktionslæring – stedsbaseret – bestøvning/pollination – bynatur/biodiversitet – bæredygtige byer – regenerativ kultur

Pollination Academy er navnet på en læringsplatform og metode, hvor vi tilbyder events, workshops, og længere forløb der arbejder direkte med stedsbaseret, regenerativ læring.

Regenerativ læring handler om løbende at kombinere udforskning og aktioner i en gensidig proces med omverden. Det kan være helt lokalt som når vi sætter Dome of Life ind for at styrke nabofællesskaber og biodiversitet.

Eller det kan være på tværs af steder, som når vi samarbejder med en række europæiske partnere om at udforske kulturens potentiale for klimapositive bidrag (Culture4Climate). Aktiviteterne foregår online og ‘on site’ og designes fra gang til gang afhængig af mål og deltagere.

I 2021 holdt vi en række events på Amager og online, begrænset af corona. I 2022 kommer der nyt fra akademiet, bla som del af samarbejdet om Dome of Life.

Pollination Academy er skabt i samarbejde mellem Aktionsuniversitetet og Growing Pathways og bakkes op af en lang række partnere – se mere her.

Pollination Academy er samtidig et eksempel på en ‘aktionsskole‘, som bruger lokale læringsrum og æstetiske metoder til at styrke liv i byrum.

Du kan følge med i Pollination Academy og komme med ideer og spørgsmål på netværkssiden her. Deltagelse er gratis.