Aktionsuniversitetet skaber levende universiteter forskellige steder i byens rum. Vi skaber begivenheder i mellemrummet mellem organisationer, virksomheder og borgere – og i mellemrummet mellem kultur og natur.

Begivenhederne er designet til at sætte læring fri – og til at skabe værdi sammen på nye måder.

September 2020 skaber vi begivenheden Back to Earth på Teaterøen.
Den handler om at komme tilbage til jorden i katastrofernes tidsalder. Gennem 20 aktioner eksperimenterer vi med WHO’s 6 p’er (people, participation, place, peace, prosperity, planet)  og arbejder med, hvordan de gennem æstetiske og sanselige metoder kan integreres i praksis. Back to Earth er en serie af begivenheder frem mod World Architecture Congress in Copenhagen, hvor vi gennem forskellige partnerskaber vil skabe et levende aktionsuniversitetet før, under og efter kongressen.

I 2014 skabte vi en fællesskabende konference ved navn: Welfare-in-the-making – a conference in the making. Her deltog 400 ledere, borgere og politikere i over 25 aktioner på Carlsberggrunden som på det tidspunkt var under ombygning. Begivenheden blev senere til en bog, der handler om den læring, der blev til før, under og efter begivenheden.